Opharm.dk producerer og tilbyder CE-godkendte mundbind Vi har altid fair priser. Alle vores mundbind er CE-godkendte og testet efter internationale teststandarder.

Et Mundbind Type llR er elektrisk ladet for at give den maximale beskyttelse med >98% BFE. Den elektriske ladning kan mistes ved udsætning af for høje eller lave temperatur skift over en længere periode så som en langvarig transport med ekstreme temperature.

Det er meget vigtigt at overholde disse temperature inden under og efter transport på mundbind inden de lander på market. Alle mundbind har en deklaration på boxen hvorpå der står at den ikke må udsættes for højere eller lavere temperature skift. Det er op til importøren at disse krav er overholdt.

På Ophams mundbind står der at temperaturen ikke må udsættes mindre end +5 eller mere end +40 grader uden at mundbindet mister sin Bakterie Filtrerings Effektivitet på >98%. 

Det overholder Opharm da mundbindet er produceret i europa og med kun en meget kort rejse til danmark ikke kommer i nærheden af intervallet.

Vi har tilbudt vores produkter til det danske sundhedsvæsen, men i øjeblikket har det offentlige nok leverancer af de tilbudte mundbind på lager. Derfor tilbyder vi vores produkter til det danske erhvervsliv og private. Hvis behovet senere opstår i det offentlige sundhedsystem, vil vi prioriterer vores leverancer hertil igen.

Sundhedsstyrelsen anbefaler nu brug af mundbind til alle personer og der er påbud i det offentlige rum. Ligeledes i andre lande såsom Polen, Spanien, Frankrig, Østrig, Slovakiet, Tjekkiet, Tyrkiet, Kina, Sydkorea, Singapore, Japan og USA bliver det anbefalet eller påbudt at anvende masker i det offentlige rum.

Verdenssundhedsorganisationen WHO siger, at hvis man udviser tegn på sygdom eller omgås potentielt smittede personer, kan man anvende mundbind, og at noget generelt tyder på, at der er en mindre smitterisiko for virus ved anvendelse af disse.

Opharm.dk anbefaler, at man til enhver tid følger Sundhedstyrelsen råd til at beskytte sig selv og andre mod virus. Vi ser brug af mundbind som et supplement til disse og ikke en erstatning.

Hos Opharm.dk producerer vi udelukkende godkendte kvalitets mundbind. Vores ekspertise er din garanti for, at du får det rigtige produkt. Vi ved, hvad vi har med at gøre, og vi kan give den rigtige rådgivning.

Vi ved, hvad det handler om, når materialer og produktion skal gå op i en højere enhed, så du får et kvalitetsprodukt, du kan stole på.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vores websted bruger HTTPS-cookies til at gemme brugerspecifikke data. LÆR MERE