Handelsbetingelser

Webshoppen Opharm.dk ejes og drives af:


CoolPack Scandinavia
Ørestads Boulevard 190 (Lokale 1108)
2300 København S 
CVR 41010045 (CoolPack Scandinavia)
Tlf.nr.: +45 50 80 00 05
Mail: kundeservice@opharm.dk

Når du køber varer i webshoppen, er det CoolPack Scandinavia, der er sælger.

Brugerbetingelser for handel på Opharm.dk

Handel i CoolPack Scandinavia´s webshop sker i henhold til nedenstående vilkår og betingelser. Køb af varer i webshoppen er betinget af, at du accepterer disse vilkår og betingelser, der herefter udgør en aftale mellem dig og CoolPack Scandinavia.

Indgåelse af aftale om køb

Opharm.dk er åben 24 timer i døgnet og du kan derfor næsten altid handle. Det kan dog ske, at vi lukker vores onlinebutik grundet vedligeholdelse. Du kan kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig.

For at handle på Opharm.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Ved køb på Opharm.dk vil eventuelle ekstra betalinger for eksempelvis fragt først blive udregnet, umiddelbart inden du er klar til betale.

Priser

Alle priser på Opharm.dk er angivet i DKK og vil være inklusiv moms, men eksklusiv fragt.

Priserne på Opharm´s produkter kan til enhver tid ændres, men disse ændringer kan og vil ikke påvirke ordrer, for hvilke Opharm allerede har sendt en bekræftelse.

Betaling Dankort, Visa & Mastercard Mobilpay

Vi tager ikke kortgebyrer.

Det betalingskort, du anvender, skal være dit. Alle kredit-/betalingskortindehavere er genstand for validering, kontrol og godkendelse fra kortudstederen.

Ved at indsende en ordre til Opharm via Opharm.dk garanterer du, at oplysningerne vedrørende betaling af din ordre er gyldige og korrekte. Når din bestilling er accepteret og behandlet af Opharm, vil betalingen ske og du har hermed givet din tilladelse til, at Opharm kan foretage den betalingskontrol, som Opharm måtte finde passende. Betalingen bliver fratrukket din konto, når din vare afsendes fra Opharm webshop.

Kommunikation mellem betalingssystem og kortindehaver foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Krypteringen sikrer, at ingen kan aflytte eller kopiere kortinformationer. Transmissionen er godkendt af PBS/NETS. Når du befinder dig i en sikker zone, vises der, i dit browservindue, et lille "Secure Server"-ikon. I Internet Explorer og Firefox er dette lille ikon en lukket hængelås.

Leveringstid

Levering Gratis ved køb over 1200 stk.

BEMÆRK: opharm.dk leverer ikke fragtfrit til adresser i udlandet

Vi pakker altid din ordre hurtigst muligt og afsender som regel således:

Bestiller du din vare inden kl. 12.00 på en hverdag, afsender vi din pakke samme dag.

Bestiller du din vare efter kl. 12.00 på en hverdag, afsender vi din pakke hverdagen efter.

I forbindelse med kampagner kan der være så travlt på lageret, at der vil være længere leveringstid.(2-3 hverdage)

Du vil altid kunne følge din pakke via det track & trace-link, du modtager i forbindelse med bekræftelsen af din ordre.

Skal din ordre leveres i udlandet afhænger leveringstiden af det valgte land.

Vi bestræber os på, at du har dine varer senest 1-2 hverdage efter bestilling.

Du bedes medbringe din ordrebekræftelse i udprintet form eller på mobilen, når du afhenter din vare i butikken.

GLS PAKKE SHOP 35;-
GLS HOME 49;-
GLS FIRMA 49;-

Alle varer du bestiller på opharm.dk sendes som pakkepost med GLS eller PostNord og er fuldt forsikret under forsendelsen. Du får oplyst et track&trace-link på en e-mail i forbindelse med bekræftelsen af din ordre. Via dette link kan du følge din vare fra afsendelse, til den ankommer til leveringsstedet. En forsendelse kan normalt trackes 12 timer efter, at tracking nummeret er modtaget. Du kan også kontakte Opharm.dk Kundeservice på kundeservice@opharm.dk hvis du har spørgsmål vedrørende levering.

Fragtpriser udland

Du har mulighed for at bestille alle varer på opharm.dk til levering i udlandet. Der bliver pålagt et fragtgebyr på alle udenlandske ordrer. Beløbet varierer fra land til land og vil fremgå på ordren, inden den betales på opharm.dk Forsendelser til udlandet bliver leveret af GLS, PostNord eller underleverandører til disse. Fragt 79;- Dkr.

Vi skal dog gøre opmærksom på, at vi kun sender til Sverige og Tyskland.

Handelsbetingelser for køb på opharm.dk

Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Har du nogle spørgsmål eller er du i tvivl om, hvordan du håndterer din reklamation, er du altid velkommen til at kontakte Kundeservice på mail: kundeservice@opharm.dk alle hverdage fra kl. 9:30 – 15:30.

Varen skal sendes til:
Opharm
Ørestads Boulevard 190 (Lokale 1108) 
2300 København S

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Fortrydelsesret og Returnering

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundeservice@opharm.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 50-150 DKK. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Opharm
Ørestads Boulevard 190 (Lokale 1108)
2300 København S
att:WEBRETURN

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforingelse af varen. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Skatter og afgifter samt told

Bestiller du varer fra et EU-land til et andet EU- land, skal du normalt ikke betale skatter og afgifter samt told, da andre EU-lande er fritaget herfor efter reglerne om varernes frie bevægelighed indenfor EU. Opharm påtager sig intet ansvar for skatter, afgifter og told.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@opharm.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Leverings virksomheder GLS, PostNord.

Personoplysningerne registreres hos CoolPack Scandinavia og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.opharm.dk er CoolPack Scandinavia.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@opharm.dk.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til: Opharm.dk
Ørestads Boulevard 190 (Lokale 1108)
2300 København S
kundeservice@opharm.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:


Bestilt den: ___________________________________________


Modtaget den: ________________________________________


Forbrugerens navn: ___________________________________________________


Forbrugerens adresse: ___________________________________________________Forbrugerens underskrift:

___________________________________________________


Dato: _______________


(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 13-11-2020

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vores websted bruger HTTPS-cookies til at gemme brugerspecifikke data. LÆR MERE